Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement Virtual Evenement

Boekenclub Obladi

27 oktober-8:00 pm - 9:30 pm

Virtual Evenement Virtual Evenement
€5.00

Boekenclub Obladi leest Het Evacomplex *SPECIAL*

Bij Boekenclub Obladi komen we één keer per 6 weken samen om een gezamenlijk gelezen boek te bespreken. We dagen elkaar uit aan de hand van stellingen en vragen, op zoek naar verdieping. 

De bijeenkomsten duren ongeveer 1,5 uur en worden geleid door Janny Eekman.

Na de bespreking van dit boek zal Jeroen Windmeijer live aansluiten en mogen wij hem rechtstreeks al onze vragen stellen.

De internationaal befaamde slangendeskundige Frank van As werkt bij Naturalis, het natuurhistorisch museum in Leiden. Hij gebruikt zijn kennis echter ook in de kringen rond de charismatische voorganger van een mysterieuze gemeenschap, zonder te weten welk onheil hij daarmee over zichzelf – en over zijn vrouw Cat – afroept. Dat dringt pas tot hem door als de eerste dode is gevallen. Lukt het hun om zichzelf op tijd uit deze wurggreep te bevrijden? Journaliste Magda Filippo stuit in de tussentijd op een alternatieve uitleg van het Bijbelse Genesisverhaal en de rol van Eva daarin. De gebeurtenissen lijken met elkaar verstrengeld te zijn, maar hoe? Haar spannende zoektocht leidt haar van wonderbaarlijke religieuze tradities naar eeuwenlang verborgen boodschappen in de Sixtijnse kapel. Zonder het te beseffen hebben zij zich allemaal in een slangenkuil begeven…

‘Wederom een spannende thriller, waarin een vrouw uit de geschiedenis in ere wordt hersteld.’ – Leidsch Dagblad 

‘De stijl en de pakkende inhoud maken dat je het in één ruk uit wilt lezen.’ – VN Detective & Thrillergids

Over de gastvrouw

Janny Eekman

Het grootste gedeelte van haar loopbaan heeft zij in het voorgezet onderwijs gewerkt: als docent Engels, als adviseur en als directielid. Op dit moment werkt zij alweer een aantal jaren als coach, waarin zij met haar cliënten aan de slag ga met thema’s als geestelijke en lichamelijke vitaliteit, het meer willen genieten van de dingen die je doet, of het zoeken naar nieuwe kansen en uitdagingen, bijvoorbeeld in je loopbaan. Naast haar werk als coach geef ik les in Lu Jong, een Tibetaanse helende yoga.

Janny is gespreksleider te worden bij de boekenclub van Social Club Obladi. Haar doel is om nieuwe mensen te leren kennen, mooie boeken lezen en daar gesprekken over voeren, de verdieping zoeken, maar het ook gewoon gezellig met elkaar hebben.

 

Extra informatie

Normaal zijn er maximaal 8 deelnemers per boekbespreking.
Maar voor deze special stellen wij 16 plaatsen beschikbaar.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Boekenclub Obladi - 27 oktober 2021
5,00

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
8:00 pm - 9:30 pm
Kosten:
€5.00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Janny Eekman

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *