Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stadswandeling Brielle

19 februari-1:00 pm - 4:00 pm

€15,00

Obladi’s Stadwandeling
Brielle

Speciaal om je sociale netwerk uit te breiden, organiseren wij, in samenwerking met onze leden, gezellige stadswandelingen die altijd gepaard gaan met een drankje en een leuk praatje. 

Marion Hazejager, eigenaar van Social Club Obladi, woont in Brielle. Haar eigen stad is zeker de moeite waard om eens gaan te bekijken. Uiteraard weet zij de juiste mensen om ons mee te nemen op ontdekkingsreis door deze historische vestingstad. Dus….. “In naam van Oranje doe open die poort!”

Over de gastvrouw

Marion Hazejager

Marion is eigenaar van Social Club Obladi en daarmee heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Ze houdt namelijk van gezellige dingen doen met vrienden en familie. Uitgebreid koken en dan met een goed glas wijn aan een grote tafel met gezellige mensen!
Marion & Ziggy
Maar soms moet ze even haar hoofd legen. Dan vind je haar bij haar paard of ze maakt een wandeling met de hond.

Wil je meer weten over Marion of over de andere vaste teamleden van Social Club Obladi, klik dan hier voor onze teampagina. 

Extra informatie

De inschrijving geldt als de betaling is ontvangen. In het geval de workshop niet door kan gaan, wordt het betaalde bedrag geretourneerd.

Over de locatie

Brielle

De vesting Brielle, die zijn huidige vorm verkreeg in 1703, is van grote cultuur-historische waarde. Wallen, grachten en ravelijnen zijn nog geheel intact, en meer dan 400 monumentale panden in de historische binnenstad geven je nog steeds het gevoel van een middeleeuwse handelsstad.

Bovenop de prachtig gerestaureerde Catharijnetoren geniet u van een uitzicht op de historische binnenstad, de stervormige vestingwallen en het platteland buiten de muren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Obladi Stadswandeling Brielle - 22 januari 2022
15,00

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
1:00 pm - 4:00 pm
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Social Club Obladi
Telefoon:
085-8772606
E-mail:
info@obladi.nl
Site:
www.obladi.nl