Netflix tip! After Life

door | jan 11, 2023 | Film/series/tv

In After Life wordt Tony, die een perfect leven leidde voordat zijn vrouw plotseling overleed, gevolgd. Hij overweegt zelfmoord, maar wordt steeds weerhouden door de hond waar zijn vrouw zoveel van hield.

Hij gedraagt zich als een onuitstaanbare cynische hufter, omdat hij depressief is en andere mensen zoveel mogelijk op afstand wil houden. Ondertussen probeert iedereen in zijn buurt hem op het rechte pad te krijgen, zijn omgeving begrijpt zijn gedrag namelijk wel en hebben medelijden met zijn verlies.

Laat je niet afschrikken door het heftige onderwerp van deze serie, want wij hebben bovenal verschrikkelijk gelachen om de zeer zwarte humor van Ricky Gervais. De Britse komiek schreef en regisseerde deze hit-serie zelf en speelt ook nog eens de hoofdrol. Werkelijk briljant! Het ene moment rol je van de bank van het lachen en het volgende moment ben je op zoek naar de tissues.

De serie heeft een prachtige cast, die de sterren van de hemel speelt. Een handje vol stereotypen, waarvan je de meeste meteen in je hart sluit: de norse Tony die eigenlijk een echte goedzak is, de weduwe Anne met haar eenvoudige wijze raad, de zeer incompetente psycholoog, de oversekste dorpsgek, en natuurlijk nog meer.

En voor degene die filosofisch zijn ingesteld, komen er ook nog een paar prachtige levenslessen voorbij!

Archief