VINKEVEENSE PLASSEN – Een beetje vreemd misschien, om als aanbieder van het ontmoeten van nieuwe mensen en samen leuke dingen doen deze tip te geven, maar we wilden hem jullie toch niet onthouden. Bij Zwier in Vinkeveen hebben ze een manier bedacht om er even hélémaal tussenuit te gaan. Zij bieden je 24 of 48 uur complete stilte in een hutje op een eiland.

Je wordt met een boot naar het eiland gebracht en daar vind je de eilandhut, voorzien van een keukentje, een kachel en een goed bed. Je krijgt een goed gevulde mand met eten mee en …. oh jee …… je levert je telefoon in (voor noodgevallen krijgt je een oude Nokia mee waarmee je de mensen van Zwier altijd kunt bereiken)

En dan…… kan het luisteren naar de geluiden van het kabbelende water en het geruis van de bomen beginnen. Alle tijd voor een middagdutje, het lezen van boek, het opschrijven van je gedachten of vanuit de hangmat gewoon een beetje over het water uitkijken of staren in de vlammen van de buitenkachel en niemand die je daarbij zal storen……………