Voor bioscoopliefhebbers: Cineville

door | nov 23, 2022 | Cultuur, Film/series/tv

Ben je een échte liefhebber van films? Dan is Cineville misschien iets voor jou! Cineville is een abonnement waarmee je bij maar liefst 58(!) filmtheaters en bioscopen onbeperkt films mag bekijken.

Met een abonnement op Cineville kan je dus door het gehele land, van Amsterdam tot Zwolle, verschillende bioscopen en filmtheaters bezoeken. Van de nieuwst gepubliceerde films, tot oude klassiekers; in een van de 58 filmtheaters draait er vást een film die jij graag wilt zien. Wat Cineville uniek maakt, is het feit dat je met dit abonnement óók naar verschillende (voor)premieres, filmfestivals en specials door het hele land mag. Zo wordt er wel eens een regisseur uitgenodigd die na de vertoning van zijn of haar werk een Q&A houdt.

En…… Cineville heeft een scherpe prijs. Voor mensen onder de dertig jaar kost een abonnement namelijk €17,50 per maand, anders kost een abonnement €21,-. Dus als je twee keer per maand naar de film gaat, dan heb je je abonnementskosten er ruimschoots uitgehaald. Met je Cinevillepas onderhoud je trouwens niet alleen jouw filmverslaving, je steunt er ook filmmakers en onafhankelijke filmtheaters mee. Want 90% van jouw bijdrage gaat naar hen.

Archief