koninklijk dineren in Kasteel Muiderslot

door | nov 9, 2022 | Cultuur, Gastronomie

Zou je wel eens vorstelijk willen dineren in een echt kasteel? Dat kan nu in het prachtige Kasteel Muiderslot. Zij krijgen namelijk bezoek van De Maaltuin, een reizend restaurant, en dat biedt nu de kans voor liefhebbers van bijzondere culinaire momenten.

De Maaltuin biedt een culinaire belevenis die uniek is in haar soort. Doordat dit restaurant langs verschillende bijzondere locaties in Nederland trekt, kunnen zij hun gasten een onvergetelijke ervaring geven. Ze bereiden uitgebreide diners voor op vorstelijke plekken; deze winter zijn ze, speciaal voor de feestdagen, gevestigd in Kasteel Muiderslot. Tijdens dit diner waan je je terug in de tijd dat het kasteel in de winter een trekpleister werd voor theater, poëzie en muziek. Laat je verassen door de schoonheid van dit kasteel en geniet van een uitgebreid vijf-gangen diner met live muziek en uiteraard een luxe drankarrangement. Klik op onderstaande button voor meer informatie, of natuurlijk om een tafel te reserveren.

Informatie

Wanneer: Van 8 december tot 22 januari
Prijs: € 98,95
Adres: Herengracht 1, 1398 AA  Muiden

TIP! Ben je geen fan van kastelen of kan je deze periode niet? De Maaltuin biedt het hele jaar door ook diners in paleizen, musea en botanische tuinen.

Archief