Een camping met de beleving van een mix tussen een cruise en een festival, briljant!
Zo fijn dat er weer een creatieve ondernemer is opgestaan. Toen zijn bedrijf als festivalorganisator stil kwam te liggen, creëerde Huibert van Os van Deworrying een rondtrekkende camping waar de beleving centraal staat en van alle gemakken is voorzien.  

Voor hun eerste project hebben ze de Achterhoek uitgekozen. In Aalten vind je de plek die zij inmiddels omgetoverd hebben tot een luxe vakantiebestemming midden in de natuur.  Je vindt er glamping tenten en tinyhouses met comfortabele opgemaakte bedden met heerlijke matrassen en elke accommodatie heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen.  
Op het terrein worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals yogalessen, een wellness arrangement met hottub en een openlucht bioscoop.

MAAR nu komt het! Naast de ‘reguliere’ boekingen, kan je ook een geheel verzorgd thema-arrangement boeken.
Zo worden er op dit moment twee weekenden aangeboden die gehost worden door Ron Blaauw van Ron Gastrobar. Twee dagen genieten van een 6-gangendiner met wijnarrangement en een muzikale omlijsting. En als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog ontbijt op bed!
Daarnaast wordt de camping ook nog twee weken overgenomen door de grillmasters van Smokey Goodness. Zij verzorgen elke avond een BBQ-diner, ook met een muzikaal programma en ontbijt op bed.

Ik ga nu snel kijken of ze nog een plekje over hebben……