Marion’s Granola Recept

Weet je hoe makkelijk het is om zelf granola te maken? Super snel en in gemakkelijk aan te passen aan je eigen smaak. Ik maak het zelf regelmatig, want ik eet elke ochtend Griekse yoghurt en dan roer ik het erdoor met wat vers fruit.
Hier komt mijn recept:
Ingrediënten:
– 150 gram havervlokken
– 150 gram noten (beet grof gehakt) en/of zaden/pitten, kan je aanvullen ook nog aanvullen met cocos- of chocolade snippers
– 3 el zonnebloemolie
– 2 theelepels kaneel (meer of minder naar smaak)
– 4 eetlepels honing (meer of minder naar smaak)
Alles door elkaar roeren en op een bakplaat leggen.
15 minuten in een oven van 175 graden (om de 5 minuten omscheppen).
Af laten koelen en in een afsluitbare pot bewaren.
Je kunt het 2 weken bewaren, maar dat red ik nooit 😉
