John Reed Fitness Music Club Rotterdam

door | sep 9, 2021 | Actief

Na Praag, Istanbul, Los Angeles en Wenen is er sinds juli ook een JOHN REED Fitness Music Club in Rotterdam. 

John Reed Fitness is geen traditionele sportschool. Het draait hier niet alleen om het sporten maar om de totale beleving. Je zou het kunnen omschrijven als een club waar je kunt trainen, een compleet nieuwe workout-ervaring. 

De sportschool is gigantisch. Het beslaat 2500 m2 verdeeld over 4 etages vol met goud, glitter, kroonluchters en muurschilderingen. Iedere verdieping heeft een eigen kleur en thema en daar past weer een ander kunstwerk bij. 

Je vindt er alles wat een sporter nodig heeft. Een grote functionele ruimte, twee leslokalen, een ruimte met gewichten en fitnessapparatuur, een personal trainer-gebied en een boksring. En tussen de toestellen door staan knusse zithoeken met banken en tapijten. 
Op de bovenste verdieping vind je een zeer luxe spa met een sauna (gemengd en eentje alleen voor vrouwen), een ontspanningsruimte, twee jacuzzi’s (met uitzicht over de Rotterdamse binnenstad) en een bistro. 

De beats die door de hele club worden gestreamd, worden afgestemd op het moment van de dag, van elektro tot pop en hiphop. Twee keer per week staat er een dj achter de draaitafels, waar je ook op iedere verdieping van kunt genieten.  

 

John Reed Fitness op de Lijnbaan is sinds donderdag 8 juli open. Je kunt hier verschillende memberships afsluiten. Zo is er een silver- en gold-abonnement. Beide sluit je af voor minimaal een jaar. Je kunt gebruik maken van groepslessen, de fitness en wellness.  

Adres: Lijnbaan 101 – 105 Rotterdam, 3012 EC Rotterdam 

Archief