De Kaapse Brouwers maken namelijk ‘het lekkerste Rotterdamse bier van de wereld!’. Zij zijn de helden die het craftbier geïntroduceerd hebben in Rotterdam, en Rotterdam aan de wereld.

Met hun Kaapse recepten brouwen zij non-conformistische bieren. Zij kiezen voor gedurfde recepten, smaakexperimenten en maken daarmee eigentijdse craftbieren met namen als Kaapse Maria, Kaapse Bea, Kaapse Klaas en Kaapse Harrie (onze favoriet!).

Op vrijdag kan je hun brouwerij bezoeken en hun biertjes kan je drinken in hun eigen bottleshop in de Fenix Food Factory (Nico Koomanskade 1025, Rotterdam).  

Of breng een bezoekje aan de Kaapse Maria. In hun prachtige pand, midden in het centrum van Rotterdam, tappen zij niet alleen hun craftbieren, maar combineren zij die ook met verrassende gerechten.
Zo kan je pas echt perfect kennis maken met de onderscheidende smaken van de Kaapse Brouwers vanuit hun eigen Rotterdamse thuishaven.

Aan het begin van dit jaar deden wij een bierproeverij bij de Kaapse Brouwers. Wat een indrukwekkende ervaring was dat! Geen idee dat bier zo interessant en veelzijdig kon zijn.

 
We zouden met plezier een nieuwe bierproeverij bij de Kaapse Brouwers kunnen organiseren, dus laat maar weten als je interesse hebt.