Zijn jullie al in de Rum Club in Utrecht geweest? Dit is ‘the place to be’ voor de levensgenieter. Het restaurant, in een voormalige opslagkelder van een grachtenpand, is werkelijk prachig. Het is een tropisch paradijs dat tot op de puntjes perfect is ingericht. Je weet niet waar je kijken moet. 

Er lopen rum-experts rond die je vertellen over de historie en de smaakprofielen van de 200 verschillende soorten rum en daar worden natuurlijk indrukwekkende cocktails mee gemaakt. Ze worden geschonken in prachtig keramiek en hebben namen als ‘You used to call me on myshellphone’ (wordt geschonken in een schelp) en ‘I’m in love with the coco’ (een cocktail met lijntjes poedersuiker’). Op de kaart staan ook cocktails die je kan delen.

Op het menu staan gerechten als Jamaican J
erk Chicken, Caribbean Fried Chicken, Colombiaanse Coconut Rice en Barbados Spareribs. Ze worden geserveerd op grote schalen met twee niveaus. Het ziet er allemaal uitnodigend lekker en kleurrijk uit. Zo mooi!

En….. als je helemaal in de sfeer bent gekomen, kan je ook nog even met je heupen los, want ‘s avonds draait de DJ heerlijke R&B, carnaval, afrobeats, reggeaton en latin music.

Rum Club Utrecht