Veel geroezemoes over de serie Vis a Vis, dus die moesten we even uitproberen:
De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven. 

Dat lijkt toch verdacht veel op Orange Is The New Black. Het principe is wel hetzelfde, maar bij deze serie gaat het tandje ‘heftig’ toch echt wel een paar levels omhoog (en romantisch en diep weer een stuk naar beneden). Het is één lange gewelddadige achtbaan. Er gebeurt per aflevering zoveel en het gaat allemaal super snel. Niets is wat het lijkt en als je denkt dat je naar rechts gaat, gooit deze serie je voluit naar links. Wow, je zit er meteen middenin!  

Eerlijk is eerlijk, vier seizoenen achter elkaar is misschien wel een beetje veel van het goede, maar toch……. je blijft kijken. Echt de moeite waard, deze serie!

Na het bekijken van deze serie concluderen we dat de Spaanse series op Netflix echt super goed zijn. Vis a vis is (mede) afkomstig van Alex Pina, de bedenker van monsterhit La Casa de Papel. Nou dat is dan de volgende op ons lijstje 😉 

Zo en nu eerst even boodschappen doen en opruimen…….