Over ons

De 5 elementen van Social Club Obladi:

 Gezelligheid & verbinding
– Single & alleengaand
 Nieuwe mensen ontmoeten
 Unieke activiteiten
 Actief & creatief

Gezelligheid & Verbinding

Iedereen heeft behoefte aan gezelligheid. Als je alleen door het leven gaat, moet je soms wat harder je best doen om gezelligheid te creëren. Obladi is een toevoeging op je sociale leven. Tijdens onze activiteiten is er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig die verbindende kwaliteiten heeft. Zo stellen wij alles in het werk om er een gezellige dag van te maken, voor iedereen die met ons meegaat!

Single of alleengaand

Onze doelgroep bestaat uit mensen van middelbare leeftijd die alleen door het leven gaan. Mensen die in een relatie zitten en toch graag iets solo willen ondernemen zijn ook welkom.
Met middelbare leeftijd bedoelen wij iedereen tussen jongvolwassen en bejaard. Het gaat erom waar jij je goed bij voelt. Kortom iedereen die zich aangetrokken voelt tot onze activiteiten kan met ons mee.

Nieuwe mensen ontmoeten

Nieuwe mensen ontmoeten is vaak ontzettend spannend. Maar het wordt een stuk makkelijker als je gelijkgestemden ontmoet.

Unieke activiteiten

Wij proberen activiteiten te bedenken die net even anders zijn. Wij willen graag dat onze leden het gevoel hebben dat ze bij ons iets gedaan hebben, waar ze anders nooit zelf opgekomen zouden zijn.

Actief & Creatief

Als je actief en/of creatief bezig bent, hoef je je niet te focussen op een goed gesprek met iemand die je helemaal niet kent. Je deelt een interesse en dat geeft al een goed onderwerp om over te beginnen.

De essentie van Social Club Obladi is gewoon leuke dingen doen met een goed gezelschap dat bestaat uit gelijkgestemden. Het is natuurlijk mooi als daar vriendschappen uit ontstaan, maar we willen toch specifiek aangeven dat het bij ons absoluut niet draait om het vinden van een partner.

Reviews