Over ons

De 5 elementen van Social Club Obladi:

– Alleengaand

 Kunst & cultuur

 Unieke activiteiten

 Nieuwe mensen ontmoeten

 Gezelligheid & verbinding

Alleengaand

Onze doelgroep bestaat uit mensen in de leeftijdscategorie van ongeveer 45 tot 70 jaar, die alleen door het leven gaan. Dat gaat niet alleen over singles, maar ook over mensen die wel een partner hebben maar toch graag iets solo willen ondernemen zijn ook welkom.
Kortom iedereen die zich aangetrokken voelt tot onze doelgroep en activiteiten is welkom.

Kunst & cultuur

Onze activeiten zijn over het algemeen actief en/of creatief. Dat maakt  dat je je niet zo hoeft te focussen op een goed gesprek met iemand die je helemaal niet kent.
Wij richten ons voornamelijk op kunst & cultuur.  Onze leden delen deze interesses en dan heb je meteen al een goed onderwerp om contact te maken.

Unieke activiteiten

Wij proberen activiteiten te bedenken die net even anders zijn. Wij willen graag dat onze leden het gevoel hebben dat ze bij ons iets gedaan hebben, waar ze anders nooit zelf opgekomen zouden zijn.

Nieuwe mensen ontmoeten

Nieuwe mensen ontmoeten is vaak ontzettend spannend. Maar het wordt een stuk makkelijker als je gelijkgestemden ontmoet.
Wij hebben altijd extra aandacht voor mensen die voor het eerst meegaan. Als jij voor het eerst meegaat, laat het ons gerust weten als je dat spannend vindt. Daar wordt altijd rekening mee gehouden en daar gaan wij discreet mee om. 

Gezelligheid & Verbinding

Iedereen heeft behoefte aan gezelligheid. Als je alleen door het leven gaat, moet je soms wat harder je best doen om gezelligheid te creëren. Obladi is een toevoeging op je sociale leven. Tijdens onze activiteiten is er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig die verbindende kwaliteiten heeft. Zo stellen wij alles in het werk om er een gezellige dag van te maken, voor iedereen die met ons meegaat!

De essentie van Social Club Obladi is gewoon leuke dingen doen met een goed gezelschap dat bestaat uit gelijkgestemden. Het is natuurlijk mooi als daar vriendschappen uit ontstaan, maar we willen toch specifiek aangeven dat het bij ons absoluut niet draait om het vinden van een partner.

Reviews