Restaurant De Matroos en Het Meisje op Katendrecht (Rotterdam) was natuurlijk al een begrip voor fijnproevers, maar met de creatieve manier waarop ze met afhaalmogelijkheden zijn omgegaan hebben ze opnieuw punten gescoord. 

Op de website staat een weekmenu waarbij je kunt kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Je krijgt dan een indrukwekkend en zeer compleet driegangen-thuis-menu (incl. heerlijk brood en boter) die je thuis heel eenvoudig af kunt afmaken. De Matroos (of het Meisje, dat weten we niet) stuurt via Whatsapp de instructies inclusief een foto met een voorbeeld van het eindresultaat. Het opwarmen en het bord opmaken duren maximaal 10 minuten per gerecht. 

Natuurlijk moesten we dit zelf even uitproberen. De verwachting was een kwalitatief hoogstaand afhaaldiner, maar we hadden nooit kunnen denken hoe verrassend dit zou zijn. Het was zo gezellig om dit met elkaar te beleven. We verdeelden de gerechten en iedereen kreeg de ervaring om een zeer professioneel gerecht op tafel te zetten.  
De koffie konden we compleet maken met lekker koekjes, pepermuntjes en huisgemaakte limoncello (wow die was goed!) die ook nog in het pakket zaten. 

Zelfs aan de muziek was gedacht, want we kregen een link naar een fantastische Matroos-playlist. 

En zo kan je dus ook gewoon thuis heerlijk genieten van een diner van De Matroos en Het Meisje. Maar…… je kunt natuurlijk ook gewoon gasten uitnodigen, dit menu op tafel zetten en niet zeggen waar het vandaan komt 😉