Gezocht

Goed doel om mee samen te werken

Wij geloven erin dat ‘geluk vermenigvuldigt als je het deelt’ en daarom zoeken wij een project dat alle hulp kan gebruiken. Wij willen dat project ook weer graag met onze leden delen en daarom vragen wij jullie hulp!

Wat wij zoeken:

 

  • Een kleinschalig project

  • Startend met groeimogelijkheden

  • Lange termijn hulp

  • Onze bijdrage moet volledig en rechtstreeks naar het project

  • Korte communicatielijnen met het project

Wij gaan de komende maanden op zoek naar het mooiste project, dat het best aansluit bij onze eigen ideeën en waar onze hulp het best op zijn plaats is. Wij hebben al een aantal voorstellen liggen, maar als jullie onze aandacht nog ergens op willen vestigen dan horen wij dat natuurlijk héél graag.

Dus, als je een project wilt aandragen of als je een opmerking of idee hebt bij onze zoektocht, horen wij dat heel graag! Stuur dan een mail naar: marion@obladi.nl.

 Social Club Obladi organiseert originele en kleinschalige activiteiten voor actieve mensen van middelbare leeftijd die alleen door het leven gaan en samen met anderen op pad willen.

Wij organiseren onder andere:
Wandelingen met een thema
Wijn-, bier- en andere proeverijen
Muziek- en kunstworkshops
Borrels met o.a. een muziekquiz
en nog meer…..

Als je je naam hier achterlaat ontvang onze speciale tips & tricks om een leuke dag te hebben. We houden je voortaan up-to-date over allerlei buitengewone tentoonstellingen, unieke voorstellingen en andere buitenkansjes. We verloten regelmatig entreekaartjes.

En ……… natuurlijk laten we jou meteen weten wat de laatste ontwikkelingen bij de activiteiten van Social Club Obladi zijn.