Team

Marion Hazejager

Ik ben Marion Hazejager. Mijn hele leven heb ik functies gehad als Management Assistente, Office Manager en Personal Assistant. Dat heb ik voornamelijk in de zorgsector gedaan. 

Ik hou wel van een uitdaging dus ik heb drie jaar geleden het roer omgegooid en ben ik als Virtual Assistant aan de slag gegaan. 

In mijn privéleven word ik gelukkig van leuke originele dingen organiseren en mensen blij te maken. Met veel gezelligheid,  lekker koken en vrienden en familie om mijn heen ben ik helemaal in mijn element.

Ik heb op mijn 50ste dus besloten om nog één keer het roer om te gooien en heb Social Club Obladi opgezet. Hiermee heb ik van mijn passies mijn werk gemaakt en nu hoef ik dus nooit meer op vakantie!

Juun Hazejager

Mijn naam is Juun Hazejager en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en vind dit een te gekke studie! Ik vind het belangrijk om een goed evenwicht te bewaren tussen studeren en vrije tijd! Ik zorg er daardoor dus voor dat ik vaak gezellige dingen met mijn brede vriendengroep doe: stappen, bioscoop, theater, escaperooms en veel meer!
Daarnaast ben ik voor Social Club Obladi voornamelijk op de achtergrond bezig met marketing gerelateerde zaken en spar ik met Marion over van alles en nog wat: van nieuwe activiteiten organiseren tot de posts die u voorbij ziet komen op Facebook; over alles wordt door ons nagedacht! Op die manier hopen wij u een zo prettig mogelijke ervaring te bieden én houden wij ons geest lekker jong 😉 

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten! 

Michael Nelis

Mijn naam is Michael Nelis. Ooit ben ik begonnen met programmeren en inmiddels maak ik al zo’n 18 jaar websites en online systemen, deze kwaliteiten heb ik mijzelf aangeleerd! Mijn specialiteit is het maken van technische koppelingen en het oplossen van technische problemen binnen een website. Bij Social Club Obladi ondersteun ik de technische basis van de website.

Het concept van Social Club Obladi, om mensen te helpen nieuwe mensen te ontmoeten en er wat meer op uit te trekken, vind ik heel erg mooi. Daarom ben ik blij dat ik daarbij mijn steen kan bijdragen.

Zelf houd ik er ook van om in mijn vrije tijd erop uit te trekken. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om met mijn vrouw, dochter en hond te wandelen. Ik ben recent begonnen met hardlopen en ik doe mee aan de komende marathon! Ik droom ervan om ooit de marathon van New York te lopen. Duimen jullie met mij mee?

Janny Eekman

Even voorstellen: ik ben Janny Eekman. Ik woon in Oud-Beijerland met mijn man Frans. Ik geniet met volle teugen van de gezinnen van onze twee dochters, inclusief vier geweldige kleinkinderen.

Het grootste gedeelte van mijn loopbaan heb ik in het voorgezet onderwijs gewerkt: als docent Engels, als adviseur en als directielid. Op dit moment werk ik alweer een aantal jaren als coach, waarin ik met mijn cliënten aan de slag ga met thema’s als geestelijke en lichamelijke vitaliteit, het meer willen genieten van de dingen die je doet, of het zoeken naar nieuwe kansen en uitdagingen, bijvoorbeeld in je loopbaan. Naast mijn werk als coach geef ik les in Lu Jong, een Tibetaanse helende yoga.

Marion heeft mij gevraagd om gespreksleider te worden bij de nieuwe leesclub van Social Club Obladi. Ik heb direct ja gezegd. Nieuwe mensen leren kennen, mooie boeken lezen en daar gesprekken over voeren, de verdieping zoeken, maar het ook gewoon gezellig met elkaar hebben. Ik heb er zin in.

Toto

Ik ben kantoorhond Toto en ik ben van Franse komaf. Ik ben geboren op een boerderij van vrienden. Ik doe mij voor als een Bordercollie, maar ik ben eigenlijk gewoon een Poubelle.

Ik werk als ontspanningsmanager bij Social Club Obladi. Ik ontstress mijn collega’s door ze af en toe een poot te geven en ik zorg dat iedereen voldoende buitenlucht krijgt.

Af en toe mag ik ook iets leuks bedenken. Zo kwam de Talk & Walk met Honden uit mijn hoed.